Konu: GELİN İLE KAYNANA Cuma Tem. 04, 2008 3:42 am
GELİN İLE KAYNANA
Kaynana:Ahhhhh,ahhhh!!!Komşular:bir gelin aldım ki evlere şenlik.Aptallık desen onda,aptallık desen onda.İşte görün:geliiiiiiin!kız geliiiiiiiiiin! Nerdesin kız kız gelsene buraya!! Gelin:Buyur ana. Kaynana:içim yanıyor bana bir portakal getirde yiyeyim. Gelin:peki ana. Kaynana:Bakın kaç saat oldu hala gelmedi.sanki portakal bahçesine göderdik.geliiiiiin kız nerdesin kız kız gelsene buraya!! Gelin:geldim ana Kaynana:kız o oda ne? Gelin:e ana sen kör topal istemedin mi? İşte sana ham kör hem topal! Kaynana:Ahhh!ahh!komşular bende gelin oldum ama böylemi?akıl desen bende,güzellik desen bende.bir bakan bir daha bakardı.ama o zamanda kaynanalar kötüydü.şimdi kaynana olduk şu gelinlere bak!!bakın oğlum işten gelecek ne yemek var ne ekmek!geliiiiiiiiiiin nerdesin kız kız gelsene buraya!! Gelin:buyur ana. Kaynana:kocan işten gelecek yemek yaptın mı? Gelin:yapmadım ana. Kaynana:yapsaysın şaşardım zaten!git dolapta patlıcan var imam bayıldı yap ama acele et! Gelin:peki ana Kaynana:inşallah yemeği bari yakmadan,taşırmadan yapar.işte oğlum geldi! Oğlan:nasılsın anacığım? Kaynana:nasıl olayım oğlum bu gelinle. Oğlan:ne oldu ana? Kaynana:ne olacak oğlum.bak sen işten geldin hala ne yemek var ne ekmek!gellllliiin!kız nerdesin kız Kız gelsene buraya!! Gelin:tepside imambayıldı yaptım.ana Kaynana:aaaaa Kız oda ne?bak oğlum bak görüyormusun şu gelini?yandı benim oğlum gitti gül gibi oğlum Oğlan:biraz tembeldir,biraz saftır ama ben onu seviyorum sende buna alışsan iyi edersin! Kaynana:Pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!