[/color] Bu internette yaşanmış bir gerçek hikaye Genç kızın biri internette bir delikanlıyla tanışmış.Genç kız viyana erkek ise italyada yaşıyormuş.Genç kız ilk görüşte aşka inanmıyormuş.Fakat onu görünce ilk defa aşık olmuş. Delikanlıda kıza aşkı olmuş.Birbirlerini seviyorlarmış.kız 2 gün sonra MSN ye girmiş. sevgilisine şöyle yazmış ASLI:selam aşkım Hemen arkasında cevap gelmiş başka bir kız:ne aşkı ASLI:sn DENİZ değil misin? KIZ:hayır,ben onun sözlüsüyüm demiş sen kimsin? ASLI:ben aslı da nasıl yani ne sözlüsü? KIZ:basbaya sözlüsü işte.peki ya sen onun neyisin? ASLI:ben onun sevgilisiyim şaşırdılar,ne diyeceklerini bilmiyorlardı..ikiside ağlamaya başladı Ertesi gün ASLİ-DENİZ e ASLI:neden beni oynattın? diye sordu DENİZ:ben seni oynatmadım onunla seberek sözlenmedim ama sana AŞIK oldum dedi bir hafta sonra genç erkek sözlüsünden ayrıldı ve bunu gidip aşık olduğu kıza söyledi genç kız çok sevindi!ARTIK AŞIK OLDUĞU ERKEK ONUNDU..! birkaç hafta sonra genç erkek kıza DENİZ:ben birkaç haftalığına türkiyeye gidiyorum.Beni merak etme.Ararım seni hergün! iki gün sonra ASLIya bir telefon geldi.Arıyan sevgilisiydi. DENİZ:Merhaba aşkım nasılsın?Sana bir haberim var ben Viyanadayım ASLI bu kez sevincinden ağlamaya başladı..! DENİZ:ağlama aşkım bak artık ben senin yanımdayım.ben ...... hadi gelir misin?Buluşalım ASLI:yarım saat sonra oradayım YARIM SAAT İÇİNDE NE OLUP BİTMEZ...!! Aslı oraya gittiğinde sevgilisini aradı ama telefonu kapalıydı.Biraz ileride kalabalık gördü ve koşar adımlarla hızla kalabalığın oraya gitti.Sevgilisi aknlar içinde yerde yatıyordu.ASLI ağlayarak yere eğildi ve sevgilisiyle konuşmaya başladı ASLI:Lütfen lütfen beni bırakıp gitme ben SENSİZ ne yaparım DENİZ:Seni ilk ve son kez gördümya ölsemde gam yemem.. ASLI:Seni çokkk seviyorum aşkım ne olur gitme. DENİZ:Bende seni çok seviyorum seni asla unutmayacağım.sen de beni unutma BİRTANEM Sevgilisi orada can çekişen ASLI çırpınıyordu.Artık yapacak hiçbirşey yoktu. DENİZ ölmüştü.Aslı ne yapacağını bilemiyordu.Deniz i çok seviyordu.Birkaç gün sonra DENİZ in annesi ASLI yı aradı ve eve çağırdı.ASLI italya ya gitti.Oraya ayak bastığı anda ağlama başladı.Çaresizce ve ne yaptığını bilmeden DENİZ in annesinin yanına gitti.Annesi ASLI nın eline küçük kara kaplı bir defter tutuşturdu.bu DENİZ in tuttuğu günlüktü. ASLI günlüğü aldı ve evine gitti.Günlüğü okumaya başladı.Günlük ASLIyla tanıştıkları günden itibaren tutulmuştu.ASLI tektek okudu ve okudukça ağladı.ASLI nın yapması gereken son birşey kalmıştı DENİZ in yanına gitmek.Gitmeden önce annesine ve babası na bir mektup bıraktı neden böyle birşey yaptığını yazıyordu.ASLI DENİZ in öldüğü yerde hayatına son verdi