Bu Program sayesinde msn avatrınızı hareketli yapabilrisiniz.Dosyayı indirdikten sonra mader klasöründeki mcoinstall dosyasına tıklayın .Sol tarafta bulunan dizinden Msn avatar dosyasını seçin ve sağ taraftaki dosyayı işaretledikten sonra install butonuna basın.Msn deki resminizin yerini artık hareket eden bir iskelet almış olacak. Ayrıca bu iskeleti ağlatmak,sinirlendirmek,sevindirmek sizin kontrolünüzde.Yukarda birkaç ekran görüntüsünü koydum.Dosyayı indirdikten sonra sizden şifre istiyecektir .Bunu yazın www.tizby.com Ekleme:Eğer yukarda bahsettiğim şekilde yapamazsanız şunu deneyin;Zip li dosyayı açtıktan sonra direk mod skeleton dosyasına tıklayın. Sol tarafta msn avatar adlı dosya çıkıyo demekteki kastım ;mcoinstall dosyasına tıkladığınızda,bir program çalışacak.bu programın sol kısmında bir diizn olması lazım.Bu dizinde msnavatar isimli klasöre tıklıyoruz. ilk indirdiğiniz dosyayı dışarı çıkarttığınızda Mood Skeleton isimli bir dosya var.bu dosyayı seçip install diyoruz.
Ağlatma ve güldürme işlemi ; Herşeyi doğru bir şekilde yaptıysanız msn pencerenizi açtığınızda avatar kısmında iskeletin hareket eden şeklini görmüş olmanız lazım.bu hareket eden resmin hemen altın aşşağı yönünde bir ok işareti var.ona tıkladığımızda happy skeleton tarzı ifadeler var.
emeğine sağlık link çalışıyo ve ben indirdim diğer arkadaşlara benden bir öneri bu program mütiş bişey çok güzel ya msn de hakkat hareket ediyo gülüyo ağlıyo gözünü çıkarıyo korkuyo