Konu: Efecan Atasever(Karakter) C.tesi Tem. 26, 2008 10:34 am
Efecan Atasever Efecan, 23 yaşında †† ภเﻮђt๓คгє єlєςtг๏ภเςค †† üyesi bir bay. Efecan şu anda İstanbul içinde, Zina Hotel isimli mekanda.
Karakter sayfası
0 YTL YARDIM Puanlar: 120 Durum: Normal Popmundo'ya 107 gün önce girdi.
Efecan Atasever, hafifmeşrep bir insan ve çok kötü derecede çekici, çok kötü dış görünüşe sahip. Efecan zeka olarak hoş seviyede. Efecan, çok kötü bir vokal kabiliyetine ve çok kötü bir müzik becerisine sahip. Bütün özelliklerinizi görün.
Efecan boş zamanlarında sokakta çalmak ile uğraşıyor ve kariyerinde ilerleyebilmek için yetenek geliştirmek yolunu seçmiş.
Efecan şu anda bunları giyiyor: Rozet (Say NO to violence) Rozet (Say NO to violence) Rozet (Fıstık yeşili) Rozet (Kırmızı) Efecan♥Ava Rozet (Pembe) CrImsN Rozet (Kırmızı) TürkçeMi Konuşuyorum?! Rozet (Siyah) TürkçeMi Konuşuyorum?! Rozet (Açık pembe) CrImsN Rozet (Koyu portakal rengi) νινα ℓα яєνσℓυ¢ιóη ιη вєℓgяα∂ ! Rozet (Kırmızı) Efecan♥Ava Nişan yüzüğü (Gümüş) Efecan♥Ava Son Yazılan Blog
Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip, Kontrol-Z ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum. En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum
Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim... Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni
Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni Kedinin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şey i Geri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyi Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır
Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni yine arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da
Son günlük kayıtları Seda Onar bugün beni öptü. hamster ihtiyaçları için 10 YTL harcadım. hamster ihtiyaçları için 10 YTL harcadım. hamster ihtiyaçları için 10 YTL harcadım. hamster ihtiyaçları için 10 YTL harcadım. hamster ihtiyaçları için 10 YTL harcadım.
Son ilişkiler Seda Onar Mimik Sunalp Natalia Erdenay Esin Polatkan Ava Ellis Rita Abbema Gürsel Köprülü